Naša posvećenost etičnim principima

Sandoz teži da bude društveno odgovorna kompanija prema svojim zaposlenima i lokalnoj zajednici. Smatrajući da su ljudi naš najveći prioritet prevazilazimo okvire poslovanja i zalažemo se da kao farmaceutska kompanija poboljšavamo ne samo živote pacijenata, nego i svet oko nas.

Mi težimo primenjivanju najviših mogućih etičkih principa u svim našim poslovnim aktivnostima širom sveta. Ovi globalni standardi se podjednako primenjuju kako na naše zaposlene, tako i na naše poslovne partnere, jer je naša poslovna filozofija povezana sa društvenom odgovornošću.

Mi promovišemo sledeća poslovna načela:

  • poštene i pravedne radne uslove svim zaposlenima
  • posvećenost u zaštiti životne sredine
  • pružamo brzu i neposrednu pomoć ugroženima u svim područjima koja su pogođena prirodnim katastrofama i drugim vanrednim situacijama
  • aktivno učestvujemo u životu lokalne zajednice, podupirući lokalne humanitarne projekte u područjima medicine i zdravstvene zaštite.

Novartisovo opredeljenje za odgovorno ponašanje u društvenoj zajednici

Kao član Novartis grupe, Sandoz se ponosi svojom posvećenošću usvajanja četiri principa na kojima se zasniva Novartisovo strateško opredeljenje za odgovorno ponašanje u društvenoj zajednici: pomoć bolesnima, odgovorno poslovanje, briga o ljudima i lokalnoj zajednici i ZSS (očuvanje zdravlja zaposlenih, sigurnost na radu i zaštita životne sredine).

Select a category

Related content

Istorija Sandoza

history_timeline_218.jpg

Virtuelno putovanje u istorijskim korenima naše kompanije.